Рішення сесії №30-70/VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована в с-щі Драбове-Барятинське, вул. Небесної Сотні, 6а, Золотоніського району, Черкаської області та передачу в оренду земельної ділянки Овдієнку Олександру Васильовичу, Овдієнко Аллі Олександрівні, Овдієнко Наталії Олександрівні»

  • 34
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 30 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 10.03.2023
Номер документу: 30-70/VIII
Назва документу: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована в с-щі Драбове-Барятинське, вул. Небесної Сотні, 6а, Золотоніського району, Черкаської області та передачу в оренду земельної ділянки Овдієнку Олександру Васильовичу, Овдієнко Аллі Олександрівні, Овдієнко Наталії Олександрівні
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована в с-щі Драбове-Барятинське, вул. Небесної Сотні, 6а, Золотоніського району, Черкаської області та передачу в оренду земельної ділянки Овдієнку Олександру Васильовичу, Овдієнко Аллі Олександрівні, Овдієнко Наталії Олександрівні (0.05 МБ)