Протокол засідання №12/VIII «Продовження порядоку денного 12 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання»

  • 320
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 12 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 05.03.2020
Номер документу: 12/VIII
Назва документу: Продовження порядоку денного 12 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)
  2. Результати голосування 12 сесії 8 скликання (0.26 МБ)

102   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Перехрест Наталії Олександрівні.

103   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Романенко Лідії Павлівні.

104   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Рудю Євгенію Валентиновичу.

105 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Скибі Олександру Миколайовичу.

106 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд   гр. Сидорець Надії Петрівни.

107  Про внесення змін до рішення сесії  Драбівської селищної ради№5-25/VIII від 19.09.2019 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Коваленко В.В.».

108  Про внесення змін до рішення сесії  Драбівської селищної ради№8-87/VIII від 20.11.2019 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Хмільовській Олені Петрівні»

109   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Колотило Сергію Володимировичу.

110  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Осипенку Сергію Васильовичу.

111 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Пивовар Ользі Анатоліївні.

112 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Фурсай Валентині Володимирівні.

113 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Йорі Тетяні Петрівні.

114 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Михлику Віталію Миколайовичу.

115 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Драбів, вул.Володимирська,77.

116   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Кураш Валентині Федорівні.

117  Про надання матеріальної допомоги  жителям Драбівської ОТГ

118   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Левченку Владиславу Вадимовичу

119 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Роговому Ярославу Анатолійовичу

120  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Шевченко Олександру Володимировичу.

121  Про депутатський запит депутата Драбівської селищної ради по виборчому округу №26  Грінька Івана Васильовича, щодо відведення та облаштування в центрі селища Драбів місця для реалізації продукції жителями Драбівської ОТГ -  вирощених у власних домогосподарствах

122  Про депутатський запит депутата Драбівської селищної ради по виборчому округу №26  Грінька Івана Васильовича, щодо перевірки якості питної води із водогону селища Драбів

123  Про депутатський запит депутата Драбівської селищної ради по виборчому округу №5  Куця Анатолія Леонідовича, щодо огородження кладовища на вулиці Першотравнева, встановлення дитячого майданчика по вул. Першотравнева 18-24 та проведення вуличного освітлення по вул. Першотравнева

124  Про внесення змін до структури апарату Драбівської селищної ради та її виконавчих органів.

125  Про внесення змін до рішення сесії №8-84 від 20.11.2019 Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Драбівської селищної ради та затвердження Положення про нього