Протокол засідання №11/VIII «Рішення 11 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання»

  • 324
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 24.01.2020
Номер документу: 11/VIII
Назва документу: Рішення 11 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.2 МБ)
  2. Файл 2 (0.22 МБ)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

11 сесії восьмого скликання Драбівської селищної ради

від 24 січня 2020 року.

 

  1.  Про затвердження плану роботи сесії восьмого скликання Драбівської
    селищної ради Драбівської селищної об'єднаної територіальної громади на 2020рік.
  2. Про дострокове припинення повноважень старости та звільнення в. о. старости сіл Левченкове та Тополі Ткача Володимира Григоровича
  3. Про утворення відділів апарату Драбівської селищної ради Драбівської
    селищної об'єднаної територіальної громади.
  4. Про затвердження Положень про відділи апарату Драбівської селищної ради
    Драбівської селищної об'єднаної територіальної громади.
  5. Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних
    послуг» виконавчого комітету Драбівської селищної ради Драбівської селищної об'єднаної територіальної громади.
  6. Звіт начальника комунального підприємства «Драбівське ВУЖКГ» про
    відчуження майна комунальної власності за 2019 рік.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Коровник Ганні Іванівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Мануйленко Тетяні Петрівні.

 

  1.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Опанасюку Миколі Леонтійовичу.

 

  1.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Паляничці Віктору Миколайовичу.

 

  1.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Шульженко Ірині Анатоліївні.

 

  1.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Леоненку Ігорю Володимировичу.

 

  1.     Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Коровник Ганні Іванівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Шакало Світлані Вікторівні.

 

  1. Про вилучення земельних ділянок жителів емт Драбів, с. Левченкове, с.Тополі.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Козорізу Петру Васильовичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Козоріз Наталії Йосипівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Миколаєнко Любові Володимирівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Юрченко Тетяні Вікторівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в адміністративних межах Драбівської селищної ради гр. Зарембі Станіславу Васильовичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства жителям с. Левченкове, с. Тополі.

 

  1. Про скасування рішення сесії Драбівської селищної ради від 20.11.2019 року № 8-51/VІІІ «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жуковському Ю.В.».

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Драбівської селищної ради № 8-50/VIII від 20.11.2019 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жуковській Н.В.».
  1. Про скасування рішення сесії Драбівської селищної ради від 23.12.2019 року
    №9-91/VIII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо
    відведення земельної ділянки для городництва господарства гр. Драчук Людмилі
    Григорівні».
  2. Про скасування рішення сесії Драбівської селищної ради від 20.11.2019 року №8-24/VІІІ «Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту смт Драбів в адміністративних межах Драбівської селищної ради».

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства жителям смт Драбів.

 

  1. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення
    (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці смт Драбів Драбівського району Черкаської області.
  2. Про внесення змін до Положення про надання адресної матеріальної допомоги жителям Драбівської ОТГ від 23 грудня 2019 року    № 9-22/VІІI
  3. Про надання матеріальної допомоги  жителям селища Драбів Драбівської ОТГ
  4. Депутатський запит Мельник Н. А. (не розглядали)
  5. Про внесення змін до рішення сесії від 23.12.2019 року №9-90/VIII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Роговому Я. А.
  6. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Драбівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки затвердженої рішенням сесії селищної ради восьмого скликання від 23.12.2019 року   № 9-21/VIII
  7. Про внесення змін до Програми розвитку охорони здоров’я населення Драбівської  об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки затвердженої рішенням сесії селищної ради восьмого скликання від 23.12.2019 року № 9-20/VIII
  8. Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 20.11.2020 року №8-13/VIII«Про організацію харчування окремих категорій учнів у Драбівській НВК «ЗОШ I-III ступенів ім.. С.В.Васильченка гімназія» та Левченківській НВК «ЗОШ I-II ступенів - ДНЗ»

  35.  Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 23.12.2019 року №9-16/ VІІІ “Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської ОТГ на 2020 рік”