Протокол засідання №9/VIII «Рішення 9 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання»

  • 375
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 9 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 17.12.2019
Номер документу: 9/VIII
Назва документу: Рішення 9 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.19 МБ)
  2. Файл 2 (0.29 МБ)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

9 сесії восьмого скликання Драбівської селищної ради

від 17 грудня 2019 року.

 

  1. Про внесення змін до бюджету Драбівської селищної ради на 2019 рік.
     
  2. Про внесення змін до рішення сесії від 16.11.2017 № 29-2/VII «Про
    затвердження Програми підтримки і розвитку комунального підприємства "Драбівське ВУЖКГ" до 2020 року та запобіганню його банкрутства».
  3. Про внесення змін до програми поводження з твердими побутовими
    відходами на 2018 - 2020 роки затвердженої рішенням сесії селищної ради 22.11.2018 року № 35-2/
    VІІ.
  4.  Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний
    ремонт (відновлення елементу благоустрою твердого покритя) по вул. Бакаївська в смт
    Драбів Драбівського району Черкаської області.
  5. Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний
    ремонт (відновлення елемент)' благоустрою твердого покритя) по вул. Незалежності в смт Драбів Драбівського району Черкаської області.
  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний
    ремонт вимощення тротуарною плиткою корпусів № 1 та № 2 ЦРД «Сонечко» та
    водовідведення даних корпусів за допомогою водостічних систем за адресою: смт
    Драбів, вул. Гагаріна,17 Драбівського району, Черкаської області.
  7. Про надання матеріальної допомоги жителям селища Драбів.
  8. Про затвердження Договору на поточні трансферти підприємствам
    (установам, організаціям), фінансування КП «Драбівське ВУЖКГ» на придбання засувки для каналізаційної насосної станції та сантехнічного троса.
  9. Про затвердження Договору про надання субвенції у 2019 році з місцевого
    бюджету на виконання «Цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2017-2020 року», затвердженої рішенням сесії Левченківської сільської радиЛГ» 26-13/VІІ від 01.02.2018 року та відповідно до рішення сесії Драбівської селищної ради від20.11.2019 року № 4-8/УШ.
  10. Про затвердження Договору про надання субвенції головному управлінню
    ДПС у Черкаській області у розмірі 20000.00 грн.
  11. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних
    актів на 2020 рік.
  12. Про затвердження Програми інформатизації Драбівської об'єднаної
    територіальної громади на 2020-2022 роки.
  13. Про   затвердження   Програми   розвитку    водопровідно-каналізаційного господарства Драбівської ОТГ на 2020 рік.
  14. Про затвердження Програми благоустрою Драбівської ОТГ на 2020 рік.
  15. Про   затвердження   Програми   утримання   та   ремонту   вулиць   і  доріг комунальної власності Драбівської ОТГ на 2020 рік.
  16. Про   затвердження   Програми   соціально-економічного   та   культурного розвитку Драбівської ОТГ на 2020 рік.
  17.  Про затвердження Програми фінансової підтримки Громадської організації

«Футбольний клуб «Славутич»» на 2020 рік.

  1. Про утворення відділів Драбівської селищної ради ОТГ та її виконавчого
    комітету, затвердження Положень про відділи.
  2. Про утворення ЦНАП у Драбівської селищної ради ОТГ та її виконавчого
    комітету, затвердження Положення про ЦНАП.
  3. Про   затвердження    Програми   розвитку   охорони    здоров'я    населення Драбівської об'єднаної територіальної громади на 2020- 2021роки
  4. Про   затвердження   Програми   розвитку   освіти   Драбівської   селищної об'єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки
  5. Про затвердження Положення про надання адресної матеріальної допомоги
    жителям Драбівської ОТГ
  6. Про затвердження передавального акта майна, активів та зобов'язань
    Левченківської сільської ради
  7. Про затвердження положення про цільові фонди.
  8. Про селищний бюджет на 2020 рік
  9. Про встановлення та затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2020
    рік по Драбівській селищній раді.
  10. Про встановлення надбавки за високі досягнення в праці або за
    виконання особливо важливої роботи селищному голові та працівникам
    апарату Драбівської селищної ради.
  11. Про здійснення контролю щодо запобігання та врегулювання конфлікту'
    інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками.
  12. Про скасування рішення сесії Драбівської селищної ради від 22.10.2019 року №7-21/VIII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення    земельної    ділянки    для     ведення    особистого    селянського господарства гр. Михлик Оксані Олександрівні.
  13. Про вилучення земельних ділянок.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Марченку Володимиру Яковичу.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Белих Віталію Васильовичу.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Курці Тетяні Олексіївні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шульзі Григорію Михайловичу.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шевченко Галині Михайлівні.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.  Цінченку Олександру Григоровичу.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Приставській Наталії Михайлівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Потапенко Ганні Олександрівні.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Осадчому Володимиру Андрійовичу.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Опанасенку Олександру Григоровичу.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мірошник Ірині Іванівні.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мороз Інні Володимирівні.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Михлику Олександру Юрійовичу.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Михлик Оксані Олександрівні.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ленді Людмилі Володимирівні.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Куколь Ларисі Віталіївні.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Клипачевській Софії Михайлівні.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Задорожній Раїсі Дмитрівні.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Яровому Віктору Івановичу.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Юрченко Ользі Іванівні.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Шевченку Олександру Володимировичу.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Потапенко Ользі Павлівні.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Несват Ірині Іванівні.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кубрушку Миколі Івановичу.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Крюченкову Анатолію Івановичу.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченко Оксані Петрівні.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Корнієнко Тамарі Григорівні.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нижник Галині Володимирівні.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Корнієнку Олександру Миколайовичу.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Клипачевській Ользі Василівні.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Курці Тетяні Олексіївні.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Бойко Олексію Олександровичу.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Падалці Володимиру Григоровичу.
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Харченко Марії Михайлівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд виготовлену на ім'я Куниці Ніни Василівни та передачу земельної ділянки у спільну часткову власність гр. Шакалу Віктору Олексійовичу та гр. Шакало Світлані Вікторівні.
  29. Про затвердження Положення про преміювання працівників Драбівської селищної ради Драбівської ОТГ
  30.  Про продовження 9 сесії VIII скликання
  31.  Про внесення змін до рішення сесії від 19 квітня 2018 року  №29-2/VІІ Про внесення змін до рішення сесії від12.11.2017 № 1-11/ VІІ «Про затвердження Положення про надання адресної матеріальної допомоги жителям смт Драбів»
  32. Про надання матеріальної допомоги  жителям селища Драбів
  33.  Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік
  34. Про надання субвенції на підтримку районної "Програми фінансової підтримки КНП ДРР "Драбівська ЦРЛ" на 2020-2022 року
  35. Програма "Обдарованість у контексті іноваційного освітнього середовища" на 2020-2023 року
  36. Про надання дозволу на відчуження основних засобів з балансу КП "Драбівське ВУЖКГ"
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Плетіню Василю Миколайовичу
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Бровдію Івану Андрійовичу
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Литвин Ларисі Григорівні
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Зінченку Юрію Володимировичу
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд Зінченку Юрію Володимировичу
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Коханій Ользі Олексіївні
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Шигиді Олені Іванівні
  44. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Шигиді Олександру Васильовичу
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Шигиді Сергію Васильовичу
  46. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Коломійцю Олександру Анатолійовичу
  47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Опанасенко Марії Іванівні
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Марченку Віталію Васильовичу
  49. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва   гр. Драчук Людмилі Григорівні
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки у спільну часткову власність гр. Харченку Валентину Іллічу та гр. Харченко Антоніні Іллівні
  51. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд  гр. Червак Людмилі Миколаївні
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Безпальку Руслану Миколайовичу
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства Роговому Я. А.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Драчук Людмилі Григорівні
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Яровій Тамарі Адамівні