Протокол засідання №8/VIII «Рішення 8 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання»

  • 843
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 8 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 20.11.2020
Номер документу: 8/VIII
Назва документу: Рішення 8 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.18 МБ)
  2. Файл 2 (0.21 МБ)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

8 сесії восьмого скликання Драбівської селищної ради

від 20 листопада 2019 року.

  1. Про внесення змін до Регламенту роботи Драбівської селищної ради Драбівської ОТГ, затвердженого рішенням селищної ради від 14 серпня 2019 року № 2-1/VIII
  2. Про стан виконання Драбівського селищного бюджету Драбівської ОТГ за 9 місяців 2019 року
  3.  Про стан виконання Левченківського сільського бюджету Драбівської ОТГ за 9 місяців 2019 року.
  4.  Про внесення змін до бюджету Драбівської селищної ради на 2019 рік.
  5. Про внесення змін до бюджету Левченківської сільської ради на 2019 рік.
  6.  Про затвердження «Програми соціальної підтримки військовослужбовців, які приймають участь в ООС, та членів їх сімей на 2020 рік».
  7. Про затвердження програми організації та фінансування у 2020 році громадських робіт по Драбівській ОТГ.
  8. Про внесення змін до «Програми соціального, економічного та культурного розвитку смт Драбів на 2019 рік», затвердженого рішенням сесії Драбівської селищної ради 21  грудня 2018 року № 36-1/VІІ.
  9. Про затвердження програми централізованого вивезення від населення твердих побутових відходів у Драбівській селищній раді Драбівської ОТГ на 2020-2024 роки.
  10. Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт (відновлення елементу благоустрою твердого покриття) по вул. Першотравнева в смт Драбів Драбівського району Черкаської області.
  11. Про затвердження детального плану території по вулиці Центральна в смт Драбів, Черкаської області.
  12. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей у ЦРД «Сонечко» Драбівської селищної ради (регуляторний акт).
  13. Про організацію харчування окремих категорій учнів у Драбівській НВК «ЗОШ I-III ступенів ім. С.В. Васильченка гімназія» та Левченківській  НВК «ЗОШ I-II ступенів - ДНЗ»  (регуляторний акт).
  14. Звіт інвентаризаційної комісії по складанню акту приймання - передачі майна комунального підприємства «Драбівське ВУЖКГ», щодо проведеної  інвентаризації майна, товарно-матеріальних цінностей.
  15. Звіт начальника комунального підприємства «Драбівське ВУЖКГ», за період роботи з 15.02.2019 по 31.10.2019 року.
  16. Звіт начальника відділу з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрації юридичних осіб  і фізичних осіб-підприємців виконавчого комітету селищної ради. 
  17. Про внесення змін до рішення сесії Драбівської селищної ради від 19 вересня 2019 року № 5-3/VІІІ  «Про затвердження структури апарату Драбівської селищної ради та її виконавчих органів».
  18. Про безоплатне прийняття майна (майнових прав)  у комунальну власність Драбівської селищної об’єднаної територіальної громади (у особі Драбівської селищної ради) зі спільної власності територіальних громад Драбівського району Черкаської області. 
  19. Про затвердження Договору на поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям), фінансування КП «Драбівське ВУЖКГ» у розмірі 50000.00 грн. на погашення ПДВ.
  20. Про надання матеріальної допомоги жителям селища Драбів.
  21. Про розгляд депутатських звернень.
  22. Про виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки в адміністративних межах Драбівської селищної ради за межами населеного пункту смт Драбів.
  23. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту смт Драбів в адміністративних межах Драбівської селищної ради
  24. Про виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки в межах населеного пункту смт Драбів.
  25. Про вилучення земельних ділянок у гр. Бундури Катерини Михайлівни, Литвина Миколи Михайловича, Чепурного Андрія Миколайовича, Пономаренко Олени Василівни, Гоменюк Марії Федорівни, Кучерявої Ольги Миколаївни, Скопича Івана Андрійовича.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Фенікс».
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Потапенко Любові Олександрівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Омелюху Петру Васильовичу.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бурі В.С. та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Мартиненку Олександру Георгійовичу.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Баланюк Наталії Вікторівні.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Вірченку Сергію Миколайовичу.
  32. Про скасування рішення сесії Драбівської селищної ради від 19.09.2019 року № 5-37/VIII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Леоненку І.В.
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Марченку Анатолію Михайловичу.
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Чепурній Тетяні Віталіївні.
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Назаровій Валентині Степанівні.
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Михайлову Андрію Івановичу
  37. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «БІАТРІКС ЕНЕРДЖИ» в смт Драбів.
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «БІАТРІКС ЕНЕРДЖИ» в смт Драбів.
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «БІАТРІКС ЕНЕРДЖИ» в с. Левченкове, Драбівського району, Черкаської області.
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Литвин Вірі Олексіївні.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Опанасюк Парасковії Павлівні.
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кубрушку Володимиру Миколайовичу.
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мехеді Анатолію Дмитровичу.
  44. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Левченко Тетяні Володимирівні.
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бандурі Анатолію Миколайовичу.
  46. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Безпалько Миколи Павловича.
  47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гумен Наталії Михайлівні.
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Давидовій Лесі Ігорівні.
  49. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дем’яненко Катерині Василівні.
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жуковській Наталії Валеріївні.
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жуковському Юрію Валерійовичу.
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Коваленку Анатолію Григоровичу.
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лебедю Едуарду Миколайовичу.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Михлику Віталію Миколайовичу.
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нипорці Віталію Анатолійовичу.
  56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Пугачу Миколі Олександровичу.
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Скопич Олександрі Петрівні.
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Стояненко Аліні Андріївні.
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шевченко Вірі Павлівні.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Перепелиці Валерію Володимировичу.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Могиленко Ларисі Олексіївні.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Перепелиці Вірі Олексіївні.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Перепелиці Тетяні Миколаївні.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Стебко Олені Володимирівні.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бандурі Валерію Миколайовичу.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Перетятько Валентині Петрівні.
  67. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шульгі Григорію Михайловичу.
  68. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Цінченка Олександра Григоровича.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Потапенко Ганні Олександрівні.
  70. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шевченко Галині Михайлівні.
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Осадчому Володимиру Андрійовичу.
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Рябоусу Валентину Володимировичу.
  73. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Метелиці Михайлу Миколайовичу.
  74. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Балюрі Раїсі Іванівні.
  75. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бойко Лідії Григорівні.
  76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Курашу Валерію Олександровичу.
  77. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сергієнко Наталії Михайлівні.
  78. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Іванусі Ользі Мирославівні.
  79. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Михайловій Тетяні Олександрівні.
  80. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Михайлова Андрія Івановича.
  81. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Василенко Галини  Андріївни.
  82. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Копейкіній Світлані Петрівні.
  83. Про створення відділів Драбівської селищноїради ОТГ та її виконавчого комітету, затвердження Положень про відділи
  84. Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Драбівської селищної ради та затвердження Положення про нього.
  85. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «БІАТРІКС ЕНЕРДЖИ» в смт Драбів.
  86. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд   гр. Іванченку Олександру Петровичу
  87. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Хмільовській Олені Петрівні
  88. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового       будинку, господарських будівель і споруд гр. Радченко Надії Федорівні
  89. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Куколь Ларисі Віталіївні
  90. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Приставській Наталії Михайлівні
  91. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Мороз Інні Володимирівні
  92. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Кравченко Оксані Петрівні
  93. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Задорожній Раїсі Дмитрівні
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Боїшку Богдану Миколайовичу
  95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Мякиш Світлані Олексіївні
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Вірченку С.М.
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту смт Драбів, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Белих Володимиру Віталійовичу
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту смт Драбів, та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Коваль Раїсі Сергіївні
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кривоносу Володимиру Сергійовичу
  100. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Красоті Валентині Миколаївні
  101. Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 15.07.2019 року №1-6/VІІІ “Про початок реорганізації Левченківської сільської ради шляхом приєднання до Драбівської селищної ради”