Протокол засідання №7/VIII «Рішення 7 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання»

  • 373
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 7 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 22.10.2019
Номер документу: 7/VIII
Назва документу: Рішення 7 -ї сесії Драбівської селищної ради 8-го скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.09 МБ)
  2. Файл 2 (0.21 МБ)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

7 сесії восьмого скликання Драбівської селищної ради

від 22 жовтня 2019 року.

  1.   Звіт комісії по складанню акту приймання - передачі майна
    комунального підприємства «Драбівське ВУЖКГ», щодо проведеної
    інвентаризації майна, товарно-матеріальних цінностей
  2.   Про внесення змін до рішення сесії Драбівської селищної ради від 19 вересня 2019 року № 5-3/VIIІ «Про затвердження структури апарату Драбівської селищної ради та її виконавчих органів».
  3.   Про затвердження правил утримання домашніх тварин на території Драбівської селищної ради
  4. Про розроблення схеми землеустрою і техніко-економічного обґрунтування використання та охорони земель селища Драбів.
  5.   Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну
    власність, які розташовані за межами населених пунктів Драбівської селищної ради.
  6.   Про вилучення земельних ділянок
  7.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Висоцькому Віталію Миколайовичу.
  8.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 1,7000 га, для ведення особистого селянського господарства, та передачу у приватну власність земельної ділянки, яка розташована в межах смт Драбів, Драбівський район, Черкаська область гр. Мякиш Світлані Олексіївні.
  9.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки у спільну часткову власність гр. Ніколенко Е.Я. та гр. Ніколенко С. Я.
  10.   Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мануйленко Тетяні Петрівні.
  11.   Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Опанасюку Миколі Леонтійовичу.
  12.   Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Симоненку Володимиру Васильовичу.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Стецюку Василю Петровичу.
  14.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бандурі Руслані Володимирівні.
  15.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Білоусу Григорію Григоровичу.
  16.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Білоус Ользі Михайлівні.
  17.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бойко Лідії Григорівні.
  18.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гоменюк Марії Федорівні.
  19.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Зінченко Любові Іванівни.
  20.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Корнієнко Катерині Іванівні.
  21.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Михлик Оксані Олександрівні
  22.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Овчаренко Тетяні Володимирівні.
  23.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Осадчому Віктору Дмитровичу.
  24.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Павленко Лідії Олексіївні.
  25.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Радченку Олександру Васильовичу.
  26.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Роговому Ярославу Анатолійовичу.
  27.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Метелиці Марії Павлівні.
  28.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Пахно Любові Григорівни.
  29.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Коровник Ганні Іванівні.
  30.   Про виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельної
    ділянки орієнтовною площею 6,0 га, яка розташована в межах Драбівської селищної ради (за
    межами населеного пункту) за заявою Шлапак Тамари Григорівни.
  31.   Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ в смт Драбів, вул. Шевченка,9 за клопотанням АТ КБ «ПРИВАТБАНК».
  32.   Про ініціювання передачі земельної ділянки площею 0,1074 га, кадастровий номер 7120655100:01:001:0881. яка розташована за адресою: вул. Центральна,83а. смт Драбів, Драбівського району. Черкаської області з державної у комунальну власність Драбівської селищної ради (заява ТОВ «ЛЕКС НАВІГАТОР»).
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Бур’ян Л.П.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Галян З.Л.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Голуб О.В.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кукобі М.А.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Степанок Т.О.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кукобі М.А.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Кукобі Ю.В.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Голуб О.В.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Степанок Т.О.
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Ярошенку І.С.
  43. Про затвердження Правил благоустрою на території населених пунктів Драбівської селищної ради (з голоса депутата)
  44. Про внесення змін до рішення сесії від 19 квітня 2018 року  №29-2/VІІ Про внесення змін до рішення сесії від12.11.2017 № 1-11/ VІІ «Про затвердження Положення про надання адресної матеріальної допомоги жителям смт Драбів» (з голоса депутата)
  45. Про надання матеріальної допомоги  жителям селища (з голоса депутата)
  46. Про депутатський запит депутата Драбівської селищної ради по виборчому округу №20 Куця Олега Леонідовича
  47. Про депутатський запит депутата Драбівської селищної ради по виборчому округу №16 Балагурчика Олександра Івановича
  48. Про депутатський запит депутата Драбівської селищної ради по виборчому округу №15 Телепи Олега Андрійовича
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Криворучко О.С.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Ульму В.Б.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Копейкіна В.І.