Проекти рішень №16/VII «ПОРЯДОК ДЕННИЙ 16 сесії сьомого скликання Драбівської селищної ради від 31 липня 2020 року»

  • 429
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 16 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 22.07.2020
Номер документу: 16/VII
Назва документу: ПОРЯДОК ДЕННИЙ 16 сесії сьомого скликання Драбівської селищної ради від 31 липня 2020 року

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

16 сесії сьомого скликання Драбівської селищної ради

від 31 липня 2020 року.

 

 

  1. Про прийняття в комунальну власністьДрабівської об’єднаної територіальної громади Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів імені С.В. Васильченка-гімназія» Драбівської районної ради Черкаської області (його нерухомого майна, основних засобів, фондів та матеріальних цінностей
  2. Про затвердження Статуту Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів імені С.В. Васильченка-гімназія» Драбівської селищної ради Черкаської області.

 

  1. Про прийняття в комунальну власність Драбівської об’єднаної територіальної громади Левченківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Драбівської районної ради Черкаської області (його нерухомого майна, основних засобів, фондів та матеріальних цінностей).

 

  1. Про затвердження Статуту Левченківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільнийнавчальний заклад» Драбівської селищної ради Черкаської області.

 

  1. Про виконання Драбівського селищного бюджету за І півріччя 2020 року

 

  1. Про звіт виконання програми розвитку освіти Драбівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2021роки за I півріччя 2020 року

 

  1. Про звіт начальника КП «Драбівське ВУЖКГ» за І півріччя 2020 року

 

  1. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Драбівської селищної ради Драбівської ОТГ за І півріччя 2020 року

 

  1. Про затвердження Програми соціальної підтримки населення на 2020-2021 роки « Соціальний захист населення Драбівської селищної ради»
  1. Про затвердження Програми надання адресної матеріальної допомоги жителям Драбівської ОТГ

  2. Розгляд земельних питань (про вилучення та надання земельних ділянок, затвердження землевпорядної документації та передача земельних ділянок у власність та користування)