Протокол засідання №16/8 «Рішення 16-ї сесії VII скликання»

  • 385
Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 16 сесія
Тип документу: Протокол засідання
Дата: 31.07.2020
Номер документу: 16/8
Назва документу: Рішення 16-ї сесії VII скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.28 МБ)
  2. Файл 2 (0.16 МБ)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

16 сесії сьомого скликання Драбівської селищної ради

від 31 липня 2020 року.

 

 

  1. Про прийняття в комунальну власністьДрабівської об’єднаної територіальної громади Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів імені С.В. Васильченка-гімназія» Драбівської районної ради Черкаської області (його нерухомого майна, основних засобів, фондів та матеріальних цінностей
  2. Про затвердження Статуту Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів імені С.В. Васильченка-гімназія» Драбівської селищної ради Черкаської області.

 

  1. Про прийняття в комунальну власність Драбівської об’єднаної територіальної громади Левченківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Драбівської районної ради Черкаської області (його нерухомого майна, основних засобів, фондів та матеріальних цінностей).

 

  1. Про затвердження Статуту Левченківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Драбівської селищної ради Черкаської області.

 

  1. Звіт про виконання Драбівського селищного бюджету за І півріччя 2020 року

 

  1. Звіт про виконання програми розвитку освіти Драбівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2021роки за I півріччя 2020 року

 

  1. Звіт начальника КП «Драбівське ВУЖКГ» за І півріччя 2020 року

 

  1. Звіт про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Драбівської селищної ради Драбівської ОТГ за І півріччя 2020 року

 

  1. Про затвердження "Програми надання адресної матеріальної допомоги жителям Драбівської ОТГ на  2020 рік".

 

  1. Про надання матеріальної допомоги  жителям Драбівської селищної ради   Драбівської ОТГ

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Подойніциній Лідії Іванівні

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) смтДрабів, вул.Васильченка,34 гр. Подойніциній Лідії Іванівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва та передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Юрченко Тетяні Вікторівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Горобець Ірині Михайлівні

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Коваленку Андрію Олександровичу

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Коршак Тетяні Петрівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Перевертень Людмилі Петрівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Сакуну Володимиру Олексійовичу.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Шерстюку Василю Григоровичу.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Івченко Валентині Володимирівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Палкіній Тетяні Сергіївні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Білоусу Григорію Григоровичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Коваленку Дмитру Анатолійовичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Кутовому Григорію Іванович.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Перехрест Наталії Олександрівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Приставському Ростиславу Петровичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Приставському Станіславу Петровичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Могиленко Ларисі Олексіївні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Перепелиці Валерію Володимировичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Перепелиці Вірі Олексіївні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Перепелиці Тетяні Миколаївні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Стебко Олені Володимирівні.

 

  1. Про укладання договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Драбів вул.Київська,10.

 

  1. Про розірвання договору оренди землі на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Драбів вул.Незалежності,14/2.
  2. Про вилучення земельних ділянок жителів Драбівської селищної ОТГ.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд   гр. Данильчук Ганні Іллівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд   гр. Живолупу Роману Ігоровичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шекері Ірині Олександрівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд       гр. Безпальку Миколі Павловичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)      для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд   гр. Лисенку Петру Григоровичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)       для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва гр. Горовій Каріні Олександрівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва  гр. Іванченку Олександру Петровичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва  гр. Іванченко Ірині Василівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бабичеву Олексію Анатолійовичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Галян Зінаїді Леонідівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Денисенко Ніні Леонідівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Добробог Надії Михайлівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дуб Ніні Антонівні.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Живолупу Роману Ігоровичу.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ільченко Ніні Йосипівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Коваленку Андрію Олександровичу.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Коваленко Тетяні Володимирівні.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мехеді Василю Івановичу.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Некозу Анатолію Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Петрову Володимиру Євгенійовичу.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Приставській Євдокії Петрівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Рачинському Юрію Леонідовичу.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Руденко Марії Володимирівні.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Черненку Дмитру Олексійовичу.
  2. Про внесення змін до договору оренди землі від 05.12.2014 року в межах смт Драбів.

 

  1. Про реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення в межах смт Драбів.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки тв натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання додаткової угоди про поновлення договору оренди землі від 28.04.2008 року на земельну ділянку в смт Драбів вул. Шевченка,7г
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність Зубань Тетяні Григорівні.

 

  1. Про внесення змін до пункту 1 рішення сесії Драбівської селищної ради №9-92/VII від 23.12.2019року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Яровій Т.А.».

 

  1. Про внесення змін до пункту 1 рішення сесії Драбівської селищної ради №8-10/VII від 20.11.2019року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Литвин В.О.»

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Левченко Наталії Петрівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Левченко Тетяні Володимирівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Марченку Володимиру Яковичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Несват Ірині Іванівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Овчаренку Олександру Олексійовичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної  ділянки у власність гр. Опанасенко Марії Іванівні.

 

  1. Про надання щорічної відпустки селищному голові.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.
  2. Про укладання договору оренди землі  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під не успадкованими частками паями.
  3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2019 р. №9-25/VIII 23555000000 (код бюджету)

76. Про внесення змін до рішень сесії: №9-15/VII від 23.12.2019 року "Про затвердження Програми утримання та ремонту вулиць і доріг комунальної власності Драбівської ОТГ на 2020 рік" та рішення сесії від 23.12.2019 року №9-16/VII “Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської ОТГ на 2020 рік”(зі змінами)