27.02.2020 року відбудеться чергове засідання сесії Драбівської селищної ради

  • 747

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

12 сесії восьмого скликання Драбівської селищної ради

від 27 лютого 2020 року.

 

  1. Про утворення відділів апарату Драбівської селищної ради Драбівської
    об'єднаної територіальної громади.
  2. Про затвердження Положень про відділи апарату Драбівської селищної ради
    Драбівської об'єднаної територіальної громади.
  3. Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних
    послуг» виконавчого комітету Драбівської селищної ради Драбівської об'єднаної територіальної громади.
  4. Про затвердження звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради за 2019 рік.
  5. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 2019 рік .  
  6. Про затвердження звіту начальника КП «Драбівське ВУЖКГ» про господарську діяльність підприємства за 2019 рік.
  7. Про затвердження звіту завідувача Центром розвитку дитини «Сонечко» Драбівської селищної ради про діяльність дошкільного навчального закладу за 2019 рік.
  8. Про затвердження звіту селищного голови про роботу виконавчого комітету Драбівської селищної ради за 2019 рік.
     
  9. Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими
    відходами на 2018-2020 роки затвердженої рішенням сесії селищної ради 22.11.2018 року № 35-2/
    VII.
  10. Про внесення змій до Програми соціально-економічного та культурного
    розвитку Драбівської ОТГ на 2020 рік.
  11. Про затвердження цільової Програми забезпечення пожежної та техногенної
    безпеки Драбівської селищної об'єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки.
  12.   Про внесення змін до рішення сесії від 23.12.2019 р. № 9-25/VIІІ                   «Про селищний бюджет на 2019 рік»
  13. Про утворення групи з інклюзивною формою навчання у ЦРД «Сонечко».
  14. Про виділення коштів відділу освіти Драбівської РДА на проведення
    ремонту теплопостачання в Левченківській НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-днз».
  15. Про виділення коштів Асоціації місцевих рад Драбівського району.
     
  16. Про надання субвенції територіальному Центру соціального
    обслуговування (надання соціальних послуг) Драбівського району на утримання відділення денного перебування.
  17. Про вилучення земельних ділянок  жителів смт Драбів, с. Левченкове, с. Тополі.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Галян Зінаїді Леонідівні.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Занєгіній Тетяні Віаліївні.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Занєгіну Миколі Валентиновичу.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Зарубі Лесі Миколаївні.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Кикоть Лідії Михайлівні.
  6.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Кикоть Лідії Михайлівні.
  7.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Кутовій Наталії Петрівні.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Носок Сергію Юрійовичу.
  9.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Святець Тетяні Ярославівні.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Комнатній Ганні Сергіївні.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд    гр. Шекері Ірині Олександрівні.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва     гр. Безпальку Миколі Павловичу
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража гр. Редченку Василю Миколайовичу.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд    гр. Осадчій Ларисі Віталіївні.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд  гр. Полішкевичу Валерію Антоновичу.
  16. Про внесення змін до рішення сесії Драбівської селищної ради№8-45/VIII від 20.11.2019 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Бандурі А.М.».
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Балюрі Надії Андріївні.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Бандурі Ларисі Василівні.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Бандурі Вірі Василівні.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Бандурі Вірі Василівні.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр.   Вараві Тетяні Павлівні.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Драчуку Євгену Олексійовичу.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Коваленко Галині Василівні.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Кубрушко Вірі Миколаївні.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Купленнику Віктору Віталійовичу.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Марченко Лідії Іванівні.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Нипорці Віталію Анатолійовичу.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Нипорці Ользі Василівні.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Овсієнку Олегу Миколайовичу.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Опанасенко Ніні Василівні.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Перетятько Валентині Олексіївни.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Рудь Людмилі Василівні.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Черненку Дмитру Олексійовичу.
  34.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Шурубурі Анатолію Васильовичу.
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в смт Драбів, вул.Центральна,105.
  36. Про затвердження технічної документації із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Васелезі Анастасії Миколаївні.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Марченку Анатолію Михайловичу.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки у спільну часткову власність гр. Марченку В.В., гр. Марченко Л.І. та Кошельовій В.В.
  39.  Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Метелиці Ніни Михайлівни.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Падалці Володимиру Григоровичу.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Пугач Любові Василівні.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Пучач Любові Василівні.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки в приватну власність гр. Ткаченку Євгенію Віталійовичу.
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Ряболусу Валентину Володимировичу.
  45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів сіл Левченкове та  Тополі Драбівської селищної ради об’єднаної територіальної громади.
  46. Про скасування рішення сесії Драбівської селищної ради від 20.11.2019 року №8-74/VIII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Балюрі Р.І.».
  47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Білосі Віктору Миколайовича.
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гвоздику Ігорю Григоровичу.
  49.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Голоду Сергію Володимировичу.
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дрижан Ользі Миколаївні.
  51.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дубенцю Григорію Івановичу.
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Тарасу Валентиновичу.
  53.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Овчаренко Ользі Миколаївні.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Овчаренку Олександру Петровичу.
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Падалці Віталію Олександровичу.
  56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Сім’янистій Аліні Станіславівні.
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Сім’янистому Ігорю Олександровичу.
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ткаченко Оксані Віталіївні.
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Бублику Сергію Івановичу.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Бублику Сергію Івановичу.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва  гр. Бублику Сергію Івановичу.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Онопрієнко Олександру Миколайовичу.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Опанасенку Миколі Васильовичу.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Скибі Галині Володимирівні.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Дяченко Тетяні Василівні.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Дяченку Юрію Григоровичу.
  67. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Зінченку Юрію Володимировичу.
  68.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Марковській Вірі Іванівні.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Лідії Павлівні.
  70. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Падалці Людмилі Віталіївні.
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Падалці Юлії Віталіївні.
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Пащенку Віталію Михайловичу.
  73.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бублик Тетяні Олександрівні.
  74. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бублик Наталії Олексіївні.
  75. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ганжі Сергію Станіславовичу.
  76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гвоздик Любові Іванівні.
  77.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гроссу Анатолію Володимировичу.
  78. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дерев’янко Катерині Олександрівні.
  79. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Дробот Любові Олексіївні.
  80. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Марковській Вірі Іванівні.
  81. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Неподобному Сергію Миколайовичу.
  82. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Овчаренку Владиславу Івановичу.
  83. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Овчаренко Любові Григорівні.
  84. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського    господарства гр. Овчаренку Олександру Олексійовичу.
  85. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Перехрест Наталії Олександрівні.
  86. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Романенко Лідії Павлівні.
  87. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Рудю Євгенію Валентиновичу.
  88. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Скибі Олександру Миколайовичу.
  89. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд   гр. Сидорець Надії Петрівни.
  90. Про внесення змін до рішення сесії  Драбівської селищної ради№5-25/VIII від 19.09.2019 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Коваленко В.В.».
  91. Про внесення змін до рішення сесії  Драбівської селищної ради№8-87/VIII від 20.11.2019 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Хмільовській Олені Петрівні».
  92. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Колотило Сергію Володимировичу.
  93. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Осипенку Сергію Васильовичу.
  94. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Пивовар Ользі Анатоліївні.
  95. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського      господарства гр. Фурсай Валентині Володимирівні.
  96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Йорі Тетяні Петрівні.
  97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Михлику Віталію Миколайовичу.
  98. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Драбів, вул.Володимирська,77.

  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Кураш Валентині Федорівні.