Семінар для підприємців

  • 616

   У рамках впровадження Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2017-2020 роки та Програми її реалізації Департаментом регіонального розвитку обласної державної адміністрації спільно з Черкаською міською профспілковою організацією Черкаської обласної профспілки „Солідарність“ 5 березня 2020 року об 11.00 год. в адміністративному приміщенні Канівської районної ради за адресою: м. Канів, вул. О. Кошового, 3 (зал засідань, 1-й поверх) заплановано проведення кущового семінару для підприємців з Канівського, Корсунь-Шевченківського, Золотоніського, Драбівського та Чорнобаївського районів, а також Бобрицької, Великохутірської, Вознесенської, Гельмязівської, Драбівської, Зорівської, Іркліївської, Канівської, Карашинської, Литвинецької, Ліплявської, Межиріцької, Михайлівської, Моринської, Набутівської, Піщанської, Плешканівської, Селищенської, Стеблівської, Степанецької та Таганчанської ОТГ. Тематика семінару охоплює актуальні питання ведення бізнесу, проведення перевірок контролюючими органами, змін законодавства, а також кредитування підприємців за державною програмою “Доступні кредити 5-7-9%”.

Семінар проведуть:

       - Ракова Ольга, голова Черкаської міської профспілкової організації Черкаської обласної профспілки „Солідарність“;

  - фахівці Управління Держпраці у Черкаській області, Головного управління Держпродспоживслужби та Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації. Враховуючи вищевикладене, просимо запросити підприємців Вашого району (ОТГ) на семінар.

   Детальнішу інформацію про захід можна отримати у фахівця Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації Наталії Андреєвої за тел.: (0472) 37 70 02, (096) 570 56 49.

Фото без опису