Турбота про дітей селища

  • 538

   Одним з найголовніших завдань Драбівської селищної ради є турбота про наймолодших наших жителів. Вони заслуговують на захищене, здорове та творче середовище, в якому могли б граючись повноцінно розвиватися. Дітям необхідно створити якомога кращі умови на початку життя, які б дозволяли їм бути фізично здоровими, розумово розвиненими, соціально відповідальними та здатними набувати знання.

     Світ дитини – це світ, в якому дорослі повинні створити найкращі стартові умови для її життя та сприяти розвитку індивідуальних здібностей в безпечному середовищі.

Тому з метою забезпечення дітям здорових умов перебування на свіжому повітрі, для зміцнення їх організму, правильного фізичного розвитку, а також для розумного проведення дозвілля в колективі своїх однолітків 11 липня за ініціативи та участі працівників Драбівської селищної ради, комунального підприємства “Драбівське ВУЖКГ”, ЦРД “Сонечко”, представників депутатського корпусу селищної ради в парку “Поляна казок” в смт Драбові встановлено дитячий майданчик.

   Сподіваємося, що дитячий майданчик ще довго стане місцем активного відпочинку дітей, а дорослі спонукатимуть до його бережного ставлення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису