Вітаємо з днем Драбова!

  • 771

   Дорогі драбівяни та гості селища!

У житті кожного  буває багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного селища.  Це день, який об’єднує тих, кому дороге наше селище, день, коли кожен  відчуває себе частинкою великої родини.

   Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У житті нашого селища багато яскравих сторінок: з Драбовом пов’язані імена відомих державних діячів, вчених, митців, літераторів, спортсменів, лікарів.

 Усі досягнення, якими багате селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного селища, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

   У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

   Тож з нагоди Дня селища від усієї душі вітаю всіх драбівян та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту. Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям селища Божого благословення, щастя та благополуччя. Нехай  зростає та процвітає наше улюблене селище!

Селищний голова                 Василь Хмара

Фото без опису