ДРАБОВУ - 331

  • 789

Драбів відзначив 331-у  річницю з дня заснування. Це свято об’єднує від найменших до найстаршихйого жителів.

У цей день Драбівська селищна рада традиційно привітала номінантів «Найстарший житель селища», «Найменший житель селища», «Молоде подружжя» та «Золоте весілля».

Столітній ювілей 5 травня 2020 року відзначила найстарша мешканка Драбова Гноєва Любов Юхимівна. Бажаємо активного довголіття та здоров’я.

Сонячного вересневого дня 2020 року радісну звістку приніс лелека в сім’ю Гурківських Ігоря та Лілії: у них народився синок Іванко. Зичимо найменшому жителю селища щасливої долі на радість батькам та рідним.

Напередодні золоте весілля відсвяткували подружжя Михайликів Григорія Івановича та Зої Петрівни. За всі роки,  прожиті разом в турботах та неспокої, нагородою хай буде довге життя в колі дітей та онуків.

12 вересня 2020 року поєднали серця Васільєва Вікторія та Мазур Микола. Нехай на вашому подружньому рушнику будуть тільки червоні кольори любові та злагоди.

Від імені Драбівської селищної ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу селищний голова Василь Хмара привітав номінантів та вручив цінні подарунки.Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису