Конкурс на заміщення вакантних посад

  • 908

Відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Драбівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад начальник фінансового відділу та начальник юридичного відділу.

 Вимоги до кандидатів:

  • начальник фінансового відділу – повна вища економічна освіта за освітньокваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи в органах місцевого самоврядування або в галузі фінансів не менше 5 років; вільне володіння державною мовою та уміння працювати на комп’ютері
  • начальник .юридичного відділу - повна вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, за спеціальністю «Правознавство»; стаж роботи за на державній службі та в органах місцевого самоврядування на керівних посадах не менше 3 років, або стажем роботи на державній службі та в органах місцевого самоврядування не менше 5 років; вільне володіння державною мовою та уміння працювати на комп’ютері.

Термін подання документів до 16.12.2020 року. Довідки за телефонами: 3-09-94. Адреса: смт Драбів, вул. Гагаріна, 17, Драбівська селищна рада. З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті Драбівської селищної ради (https://drabivska-gromada.gov.ua) в розділі “Для ознайомлення”.

Фото без опису