4 грудня 2020 року зустріла свій 90-й ювілей жителька с.Левченкове Драбівської громади Катерина Яківна Осадча

  • 711

4 грудня 2020 року  зустріла свій 90-й ювілей жителька с.Левченкове Драбівської громади Катерина Яківна Осадча, шанована жінка- трудівниця, трудовий стаж якої налічує понад 40 років. Нелегким був і її життєвий шлях. П'ятнадцятирічною дівчинкою прийшла працювати дояркою на тваринницьку ферму і аж до виходу на пенсію за віком не змінила місце роботи. За самовіддану і наполегливу працю одержувала подяки, грамоти, цінні подарунки, завжди була взірцем для наслідування серед колег. А ще вона - любляча мама, бабуся і прабабуся, великий оптиміст, любить життя, людей і українську пісню.

Тож сьогодні з візитом пошани, з подарунками та квітами до неї завітали поважні гості: голова Драбівської  селищної ради Світлана ОРЕЛ,  голова ради ветеранів Драбівської селищної ради  Валентина КРОКОСЕНКО, директор ТОВ  «Хлібороб – Інвест»  Анатолій Яценко, спеціаліст по роботі з пайовиками  Горбач В.М,  староста с.Левченкове Лідія Євтушевська Л.Л. та  голова  первинної  ветеранської організації  Рудь Г.І.

 На адресу ювілярки звучали пісні і щирі віршовані вітання. Зворушена увагою, Катерина Яківна щиро дякувала всім гостям і своїм дітям за такий святковий День народження.  

Фото без опису