З Днем працівників органів місцевого самоврядування

  • 758

Шановні працівники органів місцевого самоврядування депутати рад, колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято кожної громади, села, селища, кожного їх мешканця. Місцеве самоврядування є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, організаторів, що в наш нелегкий час, незважаючи на труднощі, переймаються проблемами людей.

Саме зараз в умовах децентралізації вам випала почесна і відповідальна місія – представляти і розбудовувати громади, які мають перетворитися на конкурентоздатну  територію комфортного проживання, де створено належні умови для всебічного та гармонійного розвитку людини, громаду з наданням якісних адміністративних послуг, у якій є можливість знайти цікаву та добре оплачувану роботу, громаду із унікальною історико-культурною спадщиною та національними традиціями українського народу.

Шановні колеги! Бажаємо Вам миру, міцного здоров’я, щастя, добра, нових звершень. Нехай цей святковий день додасть впевненості у завтрашньому дні, натхнення для подальшої праці на благо громади, для розвитку нашого краю та задля зміцнення авторитету нашої держави.

 

З повагою,

Драбівський селищний голова                                        Світлана ОРЕЛ