Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 644

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2021 рік відділу освіти Драбівської селищної ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний білий вищого ґатунку  в п/е упаковці, нарізний (0,65 кг/шт); хліб житньо-пшеничний вищого ґатунку, в п/е упаковці, нарізний ( 0,8 кг/шт)) на 2021 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-02-03-001397-b;

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 280412 грн. (двісті вісімдесят тисяч чотириста дванадцять грн. 00коп) з ПДВ;

5. Обсяги закупівлі– Хліб пшеничний білий вищого ґатунку  в п/е упаковці, нарізний (0,65 кг/шт) – 15838 шт.

хліб житньо-пшеничний вищого ґатунку, в п/е упаковці, нарізний ( 0,8 кг/шт) - 10613 шт

6. Строк поставки – з 01 березня 2021 року по 31 грудня 2021 року;

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

п/п

Найменування товару

Од.

виміру

К-ть

Якісні характеристики

1

2

3

4

5

1

Хліб пшеничний білий вищого ґатунку  в п/е упаковці, нарізний (0,65 кг/шт)

 

шт

15838

Хліб пшеничний – повинен бути свіжим, виготовлений з борошна вищого ґатунку, мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформації). Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким. Після притиснення м’якіш повинен приймати первинну форму. Структура м’якушки повинна бути щільна та не кришитися при нарізанні. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви, гнилі. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркування «без ГМО».

2

хліб житньо-пшеничний вищого ґатунку, в п/е упаковці, нарізний ( 0,8 кг/шт)

 

шт

10613

Хліб житній – повинен бути свіжим, виготовлений з борошна вищого ґатунку, мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформації), в індивідуальній упаковці, доставляється у заклад рано вранці. Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма округла або овальна.   Поверхня без великих тріщин і підривів, з наколами або надрізами, або без них у відповідності з технічним описом. Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму.  Без грудочок та слідів непромісу. Пористість  розвинена без пустот і ущільнень. Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркування «без ГМО».

 

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

 Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами тендерних торгів, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів визначених в заявках Замовника.

 Графік поставки – дрібними партіями по заявці Замовника, без обмеження розміру мінімального замовлення.

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

Мета використання Товару: для харчування дітей

Розрахунок потреби на 2021 рік підтверджений розрахунками плановофінансового відділу з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників:

- Постанови КМУ від 22.11.04. №1591 «Про затвердження норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.