Робоча поїздка Драбівського селищного голови в село Нехайки

  • 613

 

 З метою вивчення проблемних питань жителів Драбівської громади селищний голова Світлана Орел разом з працівниками виконавчого апарату 3 лютого з робочим візитом відвідала село Нехайки.

   В ході візиту керівник територіальної громади провела зустріч з жителями села в якій взяли участь понад 100 осіб. Також на зустріч прибули депутати Драбівської селищної ради, Олександр Власенко та Надія Кузьменко, керівник ТОВ "Атлантик-Фармз ІІ" Олександр Коваленко.

   Під час прийому мешканці с. Нехайки зверталися за допомогою з різних питань, а саме: культури, спорту, медицини. Найбільш болючими були питання стихійних сміттєзвалищ та виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства для учасників антитерористичної операції, незахищеним верствам населення та особам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

   По закінченню зустрічі голова селищної ради взяла під особистий контроль питання, що потребують детального вивчення та надала доручення керівникам структурних підрозділів селищної ради щодо їх оперативного та остаточного вирішення.