Працюємо цілодобово над розчищенням снігу

  • 653

Фото без опису 

  На Україну повернулась зима – упродовж минулого тижня та з початком цього Драбівщину засипав сильний сніг. Тому, не відкладаючи часу, комунальні служби територіальної  громади  максимально ефективно організували роботу по очистці снігу тими ресурсами, які мали в своєму розпорядженні.

  На прибирання і посипання доріг, тротуарів та дворів багатоповерхівок, вулиць та провулків сіл, було залучено всю наявну, спеціально переобладнану техніку. Для прибирання снігу залучалась  спецтехніка  комунального підприємства «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства», проте осторонь не залишилися і приватні підприємці, керівники сільськогосподарських підприємств незалежно від форми власності, які надали свою спецтехніку для визволення селища та сіл із снігового полону. Старости на місцях організовували роботи по снігоочистці сіл.

   Працюючи в складних погодних умовах та при надмірному навантаженні техніка не витримувала, та водії справились із поставленими завданням - забезпечили прохідність доріг що ведуть до державних установ, дитячих садочків, лікарні, аптек та магазинів.

  Синоптики попереджають, що сніг та  дощ і надалі будуть накривати Україну, тому звертаємося до жителів селища та сіл територіальної громади не залишатися осторонь та докладати свої зусилля для належного життєзабезпечення своїх населених пунктів. Зробимо все, щоб прибрати незручності для жителів громади через снігопади, унебезпечимо рух автомобілів та пішоходів на  дорогах. 

Фото без опису