11 лютого члени виконавчого комітету Драбівської селищної ради на черговому засіданні розглянули 23 питання порядку денного

  • 454

 

    Фото без опису На початку засідання  члени виконкому розглянули питання про підсумки роботи за 2020 рік щодо розгляду звернень громадян у виконавчому комітеті Драбівської селищної ради.  У своїх зверненнях громадяни порушують різноманітні питання, які стосуються практично усіх сфер життя суспільства. За характером порушених у зверненнях питань головне місце займають питання соціального захисту населення – це оформлення субсидій, надання матеріальної допомоги; комунального  господарства – це проведення ремонтних робіт будинків та покрівель, доріг, поліпшення житлових умов, благоустрій території; економічної політики та будівництва, підприємництва. 

      Члени виконкому прийняли рішення щодо  організації громадських робіт у поточному році, утворили при виконавчому комітеті ряд комісій: адміністративну,   з житлових питань,  з питань захисту прав дитини та протиепізоотичну, затвердили положення про їх діяльність. Також було схвалено важливі  для громади  програми та рекомендовано сесії селищної ради їх затвердити.

Підтримано проєкт рішення, що стосується  встановлення заборонених дорожніх знаків  в селищі Драбів по вулиці Центральній (біля приміщення навчально-виховного комплексу).   

      Члени виконавчого комітету заслухали звіт начальника комунального підприємства «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства» про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2020 рік, бурхливо обговорили  фінансовий план цього підприємства на 2021 рік, утворили тимчасову комісію з перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства, а також прийняли інші  важливі питання діяльності комунального підприємства.

   Із рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на офіційному сайті селищної ради у рубриці:   Виконавчий комітет: Рішення виконкому.