Книжкова виставка – пам’ять «Афганістаном зранена душа»

  • 2508

    Афганістан...Промовляючи це слово, болить душа, і крається серце, коли на память спадають ті страшні події. Це була страшна війна, на якій сини України виконували свій інтернаціональний обов'язок . 15 лютого минає 32 роки з дня виведення радянських військ з Афганістану. Ця війна назавжди залишиться болем у серці нашого народу.

   Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих наших земляків, воїнів – інтернаціоналістів, які не повернулися живими до батьківських осель. Це Хіміч Валерій Миколайович, Олійник Анатолій Іванович.

Віддаючи данину пам’яті героям афганської війни працівники дитячої бібліотеки  оформили книжкову виставку «Афганістаном зранена душа». До уваги відвідувачів бібліотеки представлено книги про війну в Афганістані, фотографії учасників бойових дій – наших земляків, що загинули на Афганській землі.

  Нехай вічний вогонь пам’яті не згасне над загиблими воїнами-інтернаціоналістами. Він попереджує, він закликає: не місце війнам в житті людей! Хай чорну війну навічно переможе світлий, чистий, ясний мир! Адже щоб мати майбутнє, треба пам’ятати та шанувати своє минуле, бо пам’ять єднає покоління.

Фото без опису