Засідання комісій

  • 450

 

В ході підготовки до 5 чергової сесії Драбівської селищної ради з 16-17 лютого  активно працювали постійні комісії, на яких депутати розглянули ряд важливих питань. У роботі комісій взяли участь начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів Драбівської селищної ради.

Найбільш продуктивною за об’ємом стала робота комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою. Комісія заслухала звіт про інвентаризацію земель Драбівської громади, розглянула значну кількість земельних питань: про затвердження проєктів відведення, змін цільового призначення, технічних документацій; про надання дозволу на розроблення проєктів відведення та технічних документацій; про розгляд клопотань та про передачу у власність громадянам земельних ділянок, що знаходяться на території Драбівської селищної ради.

Постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва заслухала звіт про виконання Драбівського селищного бюджету за 2020 рік, про внесення змін до бюджету Драбівської територіальної громади на 2021 рік.

Після обговорення комісії рекомендували профільні питання, із внесеними змінами та доповненнями, до розгляду на черговій сесії, проведення якої заплановано на 19 лютого.