Чергова зустріч Олега Арсенюка із головою Укравтодору Олександром Кубраковим дала плідні результати

  • 348

     

Отож насамперед хороша новина для жителів Драбівського району: цього року ПОВНІСТЮ відремонтують дорогу від Драбова до траси Київ-Харків. Про цю проблему я неодноразово писав і в попередніх дописах. А сьогодні маю запевнення очільника Державного агентства автомобільних доріг України, що цю дорогу 100% відремонтують у 2021 році!

Друга важлива новина щодо Тясминської захисної дамби, що у селі Стецівка на Чигиринщині (дорога в напрямі Канів-Чигирин-Кременчук). Наступного тижня відбудеться спільна комісія Укравтодору та Державного агентства водних ресурсів України, участь у якій я теж візьму як депутат-мажоритарник від Чигиринського району зокрема.

Я сьогодні вкотре наголосив Олександру Кубракову на важливості якнайшвидшого капітального ремонту цієї ділянки. Адже тимчасові ремонти вирішують проблему лише на дуже короткий проміжок часу. Очільник Укравтодору зауважив, що всі сторони (і балансоутримувач дамби, і Укравтодор) також зацікавлені в якісному ремонті проблемної ділянки. Під час комісії, сподіваюся, усі сторони знайдуть консенсус у цьому питанні і жителі Чигиринщини знатимуть реальні терміни початку ремонтних робіт.