Відбувся турнір з волейболу

  • 510

Фото без опису

20 лютого 2021 року на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені двічі Героя Радянського Союзу І.Н. Степаненка, з метою вшанування пам’яті Івана Никифоровича Степаненка, учасників бойових дій на території інших держав та воїнів-інтернаціоналістів, пропаганди здорового способу життя, залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою і спортом  відбувся  турнір з волейболу. Захід проходив за підтримки депутата Черкаської обласної ради Григорія Івановича Плічка, депутата Драбівської селищної ради, керівника господарства «Влас Агро» Олександра Івановича Власенка. 

 У турнірі взяли участь 6 волейбольних команд: «Технік» (с.Драбове-Барятинське), «Штурм» (с.Перервинці), «Ветеран» (смт Драбів), ветерани волейбольної команди «Зірка» (с.Нехайки), «Зірка» (с.Нехайки) та команда Великохутірської сільської територіальної громади.

Гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої. За результатами змагань перемогу у турнірі виборола команда «Шурм» с.Перервинці, друге місце – команда «Ветеран» селища Драбів, третє місце здобула команда «Зірка» (ветерани, с.Нехайки).

Команди були нагороджені грамотами та кубками. Турнір вдався! Заряд оптимізму надовго залишиться  і в учасників змагань і у вболівальників!

Щиро бажаємо нашим славним спортсменам міцного здоров’я та подальших  перемог!