Зустріч з народним депутатом України Олегом Арсенюком

  • 911

 

Фото без опису  24 лютого в рамках робочої поїздки по Золотоніському  району народний депутат України Олег Арсенюк разом з головою Золотоніської районної ради Борисом Євминою провели у Драбівській селищній раді зустріч із депутатами селищної ради, старостами, працівниками ради та представниками громадськості. 

    Народний депутат прибув до своїх виборців із хорошою новиною – автомобільна дорога від в’їзду в Черкаську область зі сторони Кононівки   до селища міського типу Драбів включена до переліку ключових об’єктів капітального ремонту на 2021 рік,  фінансування яких здійснюватиметься за кошти  державного бюджету.

   Під час зустрічі селищний голова Світлана Орел окреслила ряд важливих питань соціально-економічного розвитку громади, які мають вирішуватися в першу чергу - це і ремонт доріг, і ефективне функціонування закладів освіти та медицини, і заключення  партнерських угод   між громадами та сільськогосподарськими товаровиробниками усіх форм власності.

Відбувся конструктивний діалог між народним депутатом та старостами, кожен з яких вболіває за життєдіяльність своїх сіл, і які висловили окремі прохання по вирішенню тих чи інших питань.  Олег Олексійович запевнив, що всі звернення від Драбівської  громади будуть розглянуті, вивчені та по можливості позитивно вирішуватимуться.

   За сприяння народного депутата у 2020 році з державного бюджету була виділена субвенція на проведення заходів щодо соціально-економічного розвитку територіальної громади. Завдяки цьому активно проводяться роботи по капітальному ремонту відділення паліативної, хоспісної допомоги та реабілітації, та інфекційного відділення комунального некомерційного підприємства «Драбівська центральна лікарня» Драбівської селищної ради, які планується завершити найближчим часом. За фінансової підтримки народного депутата в цих відділеннях заплановано здійснити монтаж системи киснепостачання і системи пожежної сигналізації.

    Після зустрічі із активом громади Олег Арсенюк, Борис Євмина  та Світлана Орел відвідали цей лікувальний заклад,  а також побували у Драбівському навчально-виховному комплексі «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія» Драбівської селищної ради Черкаської області, зустрілися із керівниками цих закладів Світланою Бойко та Людмилою Бугай.

  За підсумками робочої поїздки визначено напрямки співпраці народного депутата України, керівництва об'єднаної територіальної громади та мешканців сіл у вирішенні питань розвитку громади.