Голова Драбівської селищної ради спільно із старостами та представниками Драбівської організації ветеранів привітали з 90-річним ювілеєм двох жителів громади

  • 680

 

       2 березня 2021року голова Драбівської селищної ради Світлана Орел спільно із старостами та представниками Драбівської організації ветеранів привітали з 90-річним ювілеєм НІКОЛЕНКО ЛЮДМИЛУ СЕРГІЇВНУ, жительку с. Драбове - Барятинське та ХІЛЬЧЕНКА ВАСИЛЯ ІВАНОВИЧА, жителя с. Білоусівка. Надзвичайно теплими і зворушливими були ці зустрічі!

     Для ювілярів - це ще одна нагода повернутися думками в минулі роки, ще раз пережити яскраві емоції, згадати радісні дні, щасливі моменти, а іноді й сумні події. Ще одна нагода зібрати за святковим столом найрідніших людей, друзів, колег, сусідів. А для нас спогади ювілярів - це неоціненний скарб мудрості і життєвого досвіду. З цікавістю і захопленням слухали життєві історії, вірші і пісні, які передали у спадок їм ще їхні батьки. Наша вітальна група також віншувала піснями поважних іменинників. Тож нехай наш візит додасть шановним ювілярам здоров'я і радості на многії літа!

Фото без опису

Фото без опису