Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 1411

 

          11 березня  під головуванням селищного голови Світлани Орел  відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

        В   засіданні взяли участь 22 члени виконкому із 25 затверджених сесією селищної ради.

        Засідання виконавчого комітету розпочалося із вшанування хвилиною мовчання  пам'яті  драбів’янина Онопрієнка Володимира Володимировича, який віддав своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

          Після чого голова виконавчого комітету представила присутнім заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Рудченка Зореслава, кандидатуру якого затвердили депутати селищної ради.

          Члени виконавчого комітету затвердили плани заходів з проведення   щорічної акції «За чисте довкілля» та з облаштування сміттєзвалищ у населених пунктах Драбівської територіальної громади, які представила Ольга Мироненко, начальник відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату селищної ради.

Заслухавши інформацію  начальника відділу земельних відносин та екології виконавчого апарату селищної ради Галини Рибки, про роботу виконавчого комітету по забезпеченню реалізації делегованих повноважень  органів виконавчої влади в сфері регулювання земельних відносин, члени виконкому внесли доповнення до проекту рішення, що стосувалися першочергового забезпечення земельними ділянками учасників АТО.

Серед основних планових питань, винесених на розгляд виконкому – підсумки розвитку освіти на території селищної  ради за минулий рік та завдання на 2021 рік, реорганізація закладів освіти, які перебувають у комунальній власності селищної ради, схвалення програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2022 роки. Людмила Рудик, начальник відділу освіти селищної ради, детально висвітлила ці питання, відповіла на всі питання, які цікавили членів виконкому.  

Присутні також схвалили програму соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають  у складних життєвих обставинах на 2021-2023  роки; затвердили заходи з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи; надали дозвіл на видалення аварійних дерев у населених пунктах територіальної громади.

   В ході засідання було розглянуто ряд інших питань та підтримано їх.

 Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.