Гуманітарна допомога для наших воїнів

  • 1983

Фото без опису

Протягом тижня, Драбівською селищною радою спільно з волонтерами Драбівщини, проводився збір гуманітарної допомоги для своїх земляків,  які беруть участь у проведенні  операції   об’єднаних сил  на Сході України. 

Консервація, мед, сало, печиво, кава та чай, овочі, макаронні вироби, свіжа випічка, засоби особистої гігієни – цими речами заповнили авто волонтери Драбівщини.

Аби захисники змогли відчути тепло земляків, потурбувалися і учні шкіл, які намалювали малюнки та написали зворушливі листи для воїнів.

Привітання з мирної землі отримають військові 72-ї та 10-ї гірсько-штурмової бригади. Обидві наразі дислокуються в Донецькій області.

Дякуємо всім хто відгукнувся на прохання надати посильну допомогу, хто небайдужий до подій на сході країни і постійно надає допомогу бійцям в зоні ООС, щоб ми з вами могли жити спокійно.

Окрема подяка Олександру Каюку, Анатолію Пузику та Віталію Касьяну, які забезпечать доставку гуманітарної допомоги нашим захисникам.

Звісно, всі не можуть воювати, хтось повинен і врожай збирати, і створювати надійний тил. Але вистояти зможемо тільки всі разом.

                    Разом ми сила!