Розпочали роботу постійні комісії Драбівської селищної ради

  • 449

Фото без опису

Сьогодні, 22 березня, відбулося засідання постійної комісії селищної ради з соціальних та гуманітарних питань, яке провів голова комісії Головатенко Володимир Андрійович.

У роботі комісії взяли участь керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Ольга Красоха,  начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів Драбівської селищної ради. Депутати опрацювали  проєкти рішень, які вносяться на розгляд чергової 8 сесії.

Обговорено та схвалено Стратегію розвитку Драбівського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. С.В.Васильченка – гімназія»  на 2021-2025 роки. Розглянуто реорганізацію початкової школи с. Привітне та закладів загальної середньої освіти сіл Перервинці і Бойківщина. Депутати підтримали ряд важливих соціальних програм, зокрема: про оздоровлення та відпочинок дітей на 2021-2022 роки, соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, про порядок організації безоплатного забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи ліками для амбулаторного лікування та безоплатного і пільгового зубопротезування, про фінансову підтримку організації ФОК «Колос», про затвердження тарифу на надання платної соціальної послуги догляду дома. Погоджено питання про призначення директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» селищної ради.

Після обговорення комісія рекомендувала профільні питання, із внесеними змінами та доповненнями, до розгляду на сесії, проведення якої заплановано на  26 березня.