Відбулася 8 сесія Драбівської селищної ради

  • 710

Фото без опису

Сьогодні, 26 березня 2021 року, під головуванням секретаря селищної ради Олександра МІРОШНИКА відбулось  пленарне засідання  8 сесії VIII скликання Драбівської селищної  ради. У роботі сесії взяли участь депутати, заступник селищного голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, начальники відділів та  працівники виконавчого комітету селищної ради.

Питання порядку денного сесії селищної ради були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії. Тому сьогодні депутатами одноголосно внесено зміни до бюджету Драбівської територіальної громади на 2021 рік, до Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах окремим категоріям громадян Драбівської територіальної громади, прийнято програми фінансової підтримки КНП «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021-2025 рр. та КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» на 2021-2023 рр. Затверджено Стратегію розвитку Драбівського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. С.В.Васильченка – гімназія»  на 2021-2025 роки, підтримано реорганізацію початкової школи с. Привітне та закладу загальної середньої освіти села Бойківщина.

Депутатами прийнято ряд важливих соціальних програм, зокрема: про оздоровлення та відпочинок дітей на 2021-2022 роки, соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, про порядок організації безоплатного забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи ліками для амбулаторного лікування та безоплатного і пільгового зубопротезування, про фінансову підтримку організації ФОК «Колос», про затвердження тарифу на надання платної соціальної послуги догляду дома. 

Призначено, шляхом укладення контракту, директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» селищної ради.

Обранці громади розглянули левову частку земельних питань, всі рішення були прийняті відповідно до чинного законодавства.

Прийняті рішення 8 сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».