Оголошується конкурс на посади педагогічних працівників Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Драбівської селищної ради Черкаської області

  • 625

Фото без опису

 

Повне найменування:

- Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Драбівської селищної ради Черкаської області.

Юридична адреса:

- 19801 Черкаська область, смт. Драбів, вул. Центральна, 75.

Найменування посади:

- вчитель-логопед;

- вчитель-дефектолог;

- вчитель-реабілітолог.

Умови оплати праці:

- на педагогічних працівників інклюзивно-ресурсних центрів поширюються умови оплати праці, умови надання щорічних відпусток та інші пільги, встановлені законодавством для педагогічних працівників спеціальних закладів загальної середньої освіти.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

- на посади педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст. Стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі та строки їх подання:

- Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) конкурсній комісії такі документи:

- копію паспорта громадянина України;

- письмову заяву про участь у конкурсі до якої додається резюме у довільній формі;

- копію трудової книжки;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи приймаються протягом 17 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Драбівської селищної ради та на офіційному веб-сайті Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Драбівської селищної ради Черкаської області. Останній день прийняття документів 19 квітня 2021 року.

Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору:

- Конкурс проводитиметься 20 квітня 2021 року за адресою: Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Драбівської селищної ради Черкаської області. Центральна, 75, смт. Драбів, 19801.

          Конкурс передбачає складання кваліфікованого іспиту та проведення співбесіди.

     З умовами конкурсу можна ознайомитися на офіційному веб сайті Драбівської селищної ради та на офіційному веб-сайті Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Драбівської селищної ради Черкаської області.

     За додатковою інформацією щодо проведення конкурсного відбору звертатись до директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Драбівської селищної ради Черкаської області Демидюк О.В. за електронною адресою: drabiv_irc2019@ukr.net та за телефоном 0968799790.