Увага! Відлов бродячих собак!

  • 708

 

Шановні жителі смт Драбів, власники домашніх тварин!

З метою зменшення кількості безпритульних тварин гуманним шляхом 15-16 квітня поточного року буде проведений відлов безпритульних собак для стерилізації та вакцинації від сказу з подальшим поверненням на місце їх проживання. Виловом та стерилізацією тварин займатимуться досвідчені та кваліфіковані спеціалісти. Усі операції будуть проводитись згідно з рекомендаціями органів державного ветеринарного нагляду.

Виконавчий комітет Драбівської селищної ради звертається з проханням до мешканців селища, які мають власних собак, не випускати своїх домашніх улюбленців на вулицю у вказані дні.

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» собаки, незалежно від породи, належності та призначення, у тому числі й ті, що мають нашийники з номерними знаками і намордники, але знаходяться без власника на вулицях, площах, ринках, у скверах, садах, на бульварах, пляжах, у громадському транспорті, дворах та інших громадських місцях, вважаються безпритульними і підлягають вилову.

Просимо всіх мешканців громади дбати про своїх домашніх улюбленців та відповідати за їх долю!

 

Фото без опису