Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в межах Драбівської територіальної громади

  • 511

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Виконавчий комітет Драбівської селищної ради, вул. Гагаріна 17, смт Драбів, Черкаська область.

2. Підстава для проведення конкурсу: рішення виконавчого комітету селищної ради від 08.04.2021 № 7-5/VIII «Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в межах Драбівської територіальної громади», постанова Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів».

3. Місце і час проведення конкурсу:

Місце: 19800, вул. Центральна, 69, смт Драбів, Черкаська область, приміщення малого залу Будинку рад.

Дата: 26.05.2021, час: 11-00 год.

4. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

Місце подання конкурсних пропозицій – 19800, смт Драбів, вул. Центральна, 69, приміщення Будинку рад, каб. 210.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 17 год. 15 хв. 25.05.2021.

5. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

5.1.  Наявність в учасника конкурсу спеціально обладнаних транспортних засобів в кількості не менше 4 одиниць для вивезення твердих побутових відходів, що створюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території Драбівської територіальної громади. Наявність матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

5.2.  Вартість надання послуги з вивезення побутових відходів.

5.3.  Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів - не менше двох років.

5.4.  Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

5.5.  Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України.

6. Обсяг послуг з вивезення побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг згідно з критерієм, що визначається відповідно до Правил надання послуг з вивезення побутових відходів: складає – 7  тис. м³ на рік.

Ознайомитися з умовами конкурсу та конкурсною документацією можна у секретаря конкурсної комісії – начальника відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату Драбівської селищної ради Мироненко Ольги Миколаївни за адресою: вул. Центральна, 69, смт Драбів, приміщення Будинку рад, каб. 210 або на офіційному вебсайті Драбівської селищної ради у рубриці «Оголошення».