Відбувся конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради

  • 627

Фото без опису

22  квітня  під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Зореслава Рудченка відбулося  засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Драбівська багатопрофільна лікарня»  Драбівської селищної ради.

Члени конкурсної комісії заслухали конкурсну пропозицію претендента на посаду Бойко Світлани Анатоліївни, яка містила проект плану розвитку закладу на перспективу, та провели співбесіду. За результатами конкурсу конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу  на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради Бойко С.А. та внесла подання селищному голові про призначення її на посаду директора закладу на умовах строкового трудового договору строком на 5 років.

Результати конкурсу (протоколи засідань комісії, відеозапис засідання конкурсної комісії) оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади.