Великодня  радість - до кожного дому !

  • 1389

 

Фото без опису        У ці передвеликодні дні всі ми сповнені  передчуттям  світлої радості, дива і надії, бо для кожного з нас Світле Христове Воскресіння є одним з найважливіших та найшанованіших свят.

         Ми чекаємо його з відкритим серцем, намагаємося навести лад у наших домівках та очистити душі, молимося за близьких та рідних і просимо Божого благословення для усіх.

        Христове Воскресіння нагадує нам про те, що кожен має творити добро,  бути щирим, турботливим і милосердним, особливо  до тих, хто потребує нашої уваги, піклування і допомоги.

         Тож селищним головою Світланою ОРЕЛ на виконання селищної програми «Турбота»  підписано розпорядження про підтримку найбільш вразливих верств населення нашої громади з нагоди свята.

Фото без опису         200 рум’яних запашних пасок до Великодня разом із вітанням від селищної ради сьогодні отримають одинокі громадяни віком понад 80 років, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами, а також  активісти   ветеранської організації нашої громади.

       У часи випробувань і викликів нехай цей символ  великого свята зігріє кожне  серце теплом, а душу  наповнить  світлою вірою у  добро і краще майбутнє !