Вшанування матерів загиблих воїнів АТО

  • 1404

  Фото без опису

 В ці травневі дні Україна відзначає День Матері, свято яке стосується кожного з нас кожної людини, яка живе та ходить по землі.  

  Сьогодні  з нагоди  Дня Матері  голова Драбівської селищної ради Світлана Орел зустрілася з матерями загиблих учасників бойових дій в зоні АТО територіальної громади. На зустрічі були присутні Широка Любов Іванівна, (с. Левченкове ) та Шевченко Любов Іванівна (с. Білоусівка).                    Очільниця громади подякувала матерям за відверту та душевну розмову і запевнила присутніх, що селищна рада завжди була і буде надійним і вірним другом для військових, їх родин та сімей полеглих героїв.                                          

   — Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу і підтримку. Бо всі ми у боргу перед вами і ваші біди та горе – це спільний біль всієї  громади — наголосила Світлана Орел.

В ході бесіди обговорювалися проблемні питання сімей, та шляхи їх вирішення.   

 На знак глибокої шани і поваги матерям, які виховали патріотів та справжніх чоловіків, що стали на захист миру і безпеки в Україні, були вручені подарунки та квіти.

  В цей день з нагоди Дня Матері,  у залі засідань Золотоніської районної ради відбулося вшанування матерів загиблих воїнів під час АТО/ООС.

 В рамках проведення заходу мамам загиблих воїнів  Драбівської громади  голова районної державної адміністрації Ірина Тернова та голова районної ради Борис Євмина вручили Подяки та цінні подарунки.     

Також, керівники громади з нагоди Дня Матері відвідали маму загиблого воїна ООС Онопрієнко Надію Петрівну (смт. Драбів). Подякували їй за материнську любов і неоціненний внесок у виховання сина - захисника незалежної України. Вручили подарунок та квіти.  Від очільників Золотоніського району  передали вітання, Почесну грамоту, подарунок та квіти.