Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради

  • 1010

 

Фото без опису

13 травня  під головуванням селищного голови Світлани Орел  відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.  

На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали звіт  тимчасової комісії з перевірки фінансово-господарської діяльності комунального підприємства  «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства» та внесли  пропозиції щодо  покращення фінансового клімату на підприємстві.

Одним із гострих було питання встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства». Члени виконавчого комітету вирішили відтермінувати  встановлення нових тарифів та доручили відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату селищної ради підготувати та направити до Антимонопольного комітету України про перевірку обґрунтованості наданих розрахунків тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. 

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули та затвердили низку рішень з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема, затвердили умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Драбівської селищної ради, прийняли рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади, схвалили програму надання соціальних послуг, розглянули питання що стосуються благоустрою та комунальної сфери, підготовки підприємств та установ громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021/22 року, надали посадовим особам селищної ради повноваження складати протоколи про адміністративні правопорушення на території селищної ради.   

Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.