Постійні комісії розпочали підготовку до 9 сесії

  • 537

Фото без опису

Сьогодні, 18 травня, відбулися засідання постійних комісій селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою. У роботі комісії взяли участь начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів Драбівської селищної ради.

Депутати опрацювали  проєкти рішень, які вносяться на розгляд чергової 9 сесії. Обговорили і підтримали питання: про внесення змін до бюджету Драбівської територіальної громади на 2021 рік, про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік,  погоджено внесення змін до Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах окремим категоріям громадян Драбівської територіальної громади на 2021-2022 роки.

Розглянуто та схвалено значну кількість земельних питань: про затвердження проєктів відведення, змін цільового призначення, технічних документацій; про надання дозволу на розроблення проєктів відведення та технічних документацій; про розгляд клопотань та про передачу у власність громадянам земельних ділянок, що знаходяться на території Драбівської селищної ради.

Після обговорення комісії рекомендували профільні питання, із внесеними змінами та доповненнями, до розгляду на сесії, проведення якої заплановано на  21 травня.