Відбулося засідання постійної комісії Драбівської селищної ради

  • 442

Фото без опису

Сьогодні, 20 травня, відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань прав людини, правопорядку, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, яке провів голова комісії Самойленко Олександр.

В комісії взяли участь начальники відділів виконавчого апарату Драбівської селищної ради Лариса Вакуленко та Світлана Шемігон. Депутати опрацювали  проєкти рішень, які вносяться на розгляд чергової 9 сесії.

Обговорено та схвалено внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Драбівської селищної ради. Розглянуто зміни до Програми забезпечення правопорядку на території Драбівської громади на 2021-2025 роки. В ході розгляду даного питання голова комісії запропонував відділу поліцейської діяльності № 1 Золотоніського районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Черкаській області активізувати роботу серед населення щодо залучення молоді на службу в правоохоронні органи.  Погоджено питання про призначення директора комунального некомерційного підприємства «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради.

Після обговорення комісія рекомендувала профільні питання, із внесеними змінами та доповненнями, до розгляду на сесії. Фото без опису