Зі святом Останнього дзвоника!!!

  • 378

     

   Цього тижня в школах нашої громади пролунає Останній дзвоник!

   Це свято ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

      Для кожного цей день має своє значення. Для дітей – початок безтурботного відпочинку, для вчителів – гордість за  своїх вихованців, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Від імені Драбівської селищної ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та себе особисто дозвольте привітати вас зі святом Останнього Дзвоника!

      Шановні діти! Ось і промайнув ще один шкільний рік. Він був насичений різними подіями. Багато з вас досягли високих результатів у навчанні, та в різноманітних конкурсах і проєктах. 

        ВИ ВСІ НАША ГОРДІСТЬ, НАША НАДІЯ, НАШЕ МАЙБУТНЄ!

      Але найхвилюючим Свято останнього дзвоника є для наших випускників. Сьогодні вони останній раз вишикуються на шкільну лінійку. Сьогодні пролунає для них останній дзвінок у школі. А далі покличуть невідомі, незвідані дороги життя, у кожного своя.

      Дорогі наші випускники!  Бажаю вам впевненості у власних силах та здійснення всіх ваших мрій.  Маю надію, що колись ви повернетеся в нашу громаду, щоб зробити її ще кращою.

     Спасибі вам, наставники дитячих душ, за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного учня, за велику мудрість, готовність допомогти та навчити новому!

     Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм і вірою в завтрашній день.

                                                                                Зі святом!

 

З повагою

Селищний голова                                                                          Світлана ОРЕЛ