Відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 417

Фото без опису

10 червня під головуванням селищного голови Світлани Орел відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.  

На початку засідання виконавчого комітету заслухали інформацію про роботу щодо здійснення заходів із соціального захисту дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Члени виконавчого комітету активно обговорили питання про надання медичних послуг населенню громади закладами  охорони здоров’я, розміщеними на території селищної ради.

У ході засідання розглянуто та затверджено низку рішень з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, члени виконавчого комітету затвердили план роботи виконавчого комітету селищної ради на ІІ півріччя 2021 року, заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-річчя незалежності України. Прийняли рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади, затвердили Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті селищної ради та її склад. Розглянули та затвердили норми витрат на проведення спортивно – масових заходів місцевого рівня, підготовку та участь спортсменів ДЮСШ «Слов’яни» в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях, внесли зміни до Програми соціального, економічного та культурного розвитку Драбівської територіальної громади на 2021 рік. Актуальним було питання організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей влітку.

В рамках засідання ухвалено низку рішень що стосуються комунальної сфери.

Рішення засідання виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.