До відома юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, які є власниками кіз та овець!

  • 920

   Фото без опису

Драбівська селищна рада повідомляє, що відповідно до пункту 12 постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» передбачена дотація на утримання кіз та овець на безповоротній основі. Дотація надається суб’єктам господарювання (юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, фізичні особи підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства), які є власниками кіз та овець, за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 грн. за одну голову.

Для отримання дотації власники тварин до 1 липня поточного року подають до Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації (м.Черкаси, вул. Смілянська,131 каб.209) такі документи:

  • заявку;
  • довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) станом на 1 січня (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);
  • копії реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів - виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин.

   Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які вчасно надійшли до структурного підрозділу та зареєстровані в системі документообігу.

   Документи, подані не в повному обсязі, повертаються структурним підрозділом суб’єктам господарювання протягом п’яти робочих днів.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ:

Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

 

Телефон для довідок: 3 04 03.