З Днем медичного працівника

  • 331

Фото без опису

Шановні працівники охорони здоров’я

Драбівської громади !

 

         Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем медичного працівника!

          Щоденно ви покликані виконувати нелегку і почесну місію: дбати  про найдорожче – життя і здоров’я людей, повсякчас демонструючи  нам приклади самовідданості, витримки, високого професіоналізму і самопожертви !

         Незважаючи на всі труднощі, які сьогодні переживає сфера охорони здоров’я, престиж медичного працівника все одно залишається дуже високим.

        Сьогодні ви – на передовій боротьби з пандемією, яка сколихнула весь світ. Ваші знання та досвід  –   то  надійна  опора для кожного з нас !

        Дякуємо вам – людям, які щодня без перебільшення здійснюють подвиг – рятують життя, і словом  і ділом повертають надію та вселяють віру у краще  майбутнє !

       Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до найвеличнішої    і  найгуманнішої     справи  – порятунку людини !

       Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю !

    

    Миру і добра вам і вашим родинам!

 

З повагою

                      Драбівський селищний голова     Світлана  ОРЕЛ

                       Депутатський корпус  та  виконавчий комітет селищної ради