Відбулися святкові заходи до Дня медичного працівника

  • 985

    Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я. Ці споконвічні цінності є найважливішими за всі скарби у світі, тому  професія медика була, є і буде однією з найблагородніших.

   Напередодні професійного свята працівників галузі охорони здоров'я, яке в Україні відзначається щорічно у третю неділю червня, сьогодні у Драбівському Центрі  культури та дозвілля відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника. Це свято відноситься не тільки до лікарів і медсестр, а й до тих, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів та збереження здоров’я.

    Зі святкової сцени лунали слова привітання та вшанування представників медичного фаху  від селищного голови Світлани Орел, голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової, голови Золотоніської районної ради Бориса Євмини.

Після теплих слів вдячності  за багаторічну сумлінну працю, вірність обов’язку і покликанню, професійну майстерність та з нагоди Дня медичного працівника кращих медичних працівників нагороджено почесними грамотами та відзначено подяками.

  З найкращими побажаннями та словами вдячності за щоденну нелегку працю присутніх привітали депутати Черкаської обласної ради Григорій Плічко та Світлана Журба, заступник генерального директора ТОВ «Продсільпром» Іван Буцько та вручили закладам охорони здоровя цінні подарунки.

  На урочистості з привітаннями завітали голова Великохутірської територіальної громади Ніна Шинкаренко та заступник голови Шрамківської територіальної громади Володимир Лобода.

   За гарною традицією на святі були присутні ветерани праці галузі охорони здоровя, які отримали святкові вітання та квіти.

  Після офіційної частини на медиків чекав святковий концерт, який до свята підготували творчі колективи Центру культури та дозвілля.