Святкували День села в Михайлівці

  • 507

 

 

                    Моє коріння тут на цій землі,

                           Яку не можна серцем не любить

                        До болю рідне й миле все мені

                                Тут слово ніжне батьківське звучало

                       Моє коріння тут на цій землі…

 

    Село  - наш дім, наше коріння і доля, наша материнська пісня. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця, це наша Україна-мати.

Уже доброю традицією в селах Михайлівка і Павлівщина стало святкування села в день великого православного свята Дня Святої Трійці.

Немало зусиль доклала староста села Наталія Кірічок до організації та проведення свята в селі. Тому багато гарних і теплих слів було сказано гостями, які завітали на свято: Драбівським селищним головою Світланою Орел, генеральним директором ТОВ «Баришівська зернова компанія»  Безсмертним Віктором, заступником директора з соціальних питань ТОВ «Баришівська зернова компанія» Грицько Мирославою, які побажали розквіту і процвітанню селу, духовної міці та благополуччя, самоповаги та натхнення.

На святі вітали від найменшеньких жителів села до найповажніших найстарших, вітали родини, які прожили у парі 50 і більше років.

 В день свята учасники художньої самодіяльності Михайлівського та Павлівщанського закладів культури, Драбівського Центру культури і дозвілля своїми чарівними голосами дарували українські і жартівливі пісні та гарні слова про рідний край для всіх гостей.   

   Найменших учасників свята чекав сюрприз від Народного депутата України  Олега Арсенюка – шоу бульбашок, аніматори, фотозона, аквагрим.

   Всіх гостей частували запашними короваями.