Проведено перевірки щодо використання земельних ділянок за цільовим призначенням та виявлення безхазяйного нерухомого майна

  • 984

Відповідно до плану роботи селищної ради робочою групою з питань сприяння легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та забезпечення надходжень до бюджету громади селищної ради на чолі із заступником селищного голови Зореславом Рудченком 22 червня у селах Нехайки, Привітне та Жорнокльови Драбівської територіальної громади перевірено використання земельних ділянок за цільовим призначенням. Також обстежено земельні ділянки ТОВ «Атлантік Фармз ІІ», ТОВ «Хлібороб - Інвест», ФГ «Вітаден», СФГ «Дніпро».

В ході перевірки були встановлені факти нецільового використання земельних ділянок та складено відповідні акти, про що буде проінформовано Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області.

Цього ж дня, з метою обстеження наявності на земельних ділянках комунальної власності Драбівської селищної ради об’єктів нерухомого майна, по яких відсутні відомості щодо їх власників, у вищезазначених селах працювала постійно діюча комісією з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Драбівської територіальної громади. По виявлених обєктах складено акти перевірки та підготовлено запити до органів державної реєстрації.