Вручено почесну нагороду України "Мати-героїня"

  • 1132

Фото без описуВсе у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Такі жінки живуть серед нас. І як добре, що держава приділяє їм особливу увагу.

Сьогодні, за участі селищного голови Світлани Орел, в читальному залі Драбівської Публічної бібліотеки відбулося урочисте вручення нагороди «Мати –героїня» Людмилі Іванівні Черненко, жительці села Золотоношка, матері п’ятьох дітей, якій за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, збереження умов для їхнього всебічного розвитку Указом Президента України від 07.05.2021 присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

Посвідчення та нагрудний знак до почесного звання  вручила голова Золотоніської районної державної адміністрації  Ірина Тернова. Теплими словами та подарунком привітала Людмилу Іванівну селищний голова Світлана Орел. Подякувала за виховання дітей та побажала їй довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі для її дітей. А ще  зазначила, що Людмила Іванівна є тридцять третьою багатодітною матір’ю Драбівської громади, удостоєної цього високого звання.

До вітань приєднався голова Золотоніської районної ради Борис Євмина та вручив Людмилі Черненко подарунок.

Учасники художньої самодіяльності Драбівського Центру культури і дозвілля подарували всім присутнім музичні вітання.