Проведено засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Драбівської громади

  • 666

Фото без описуСтратегія розвитку громади  – це  не просто документ з цифрами, це визначення майбутнього, до якого прагне громада. Саме тому велике значення формуванню цього стратегічного документу приділяється Драбівською селищною радою.

 Фото без описуВажливою складовою роботи над розробкою Стратегії розвитку громади є врахування думки мешканців та місцевої бізнес-спільноти, тому на сайті селищної ради  проведено опитування  для визначення основних проблем, які на думку мешканців та бізнесу  існують в громаді та перспектив розвитку громади на довгостроковий період.

Фото без описуЗ метою визначення основних напрямів розвитку громади  під головуванням селищного голови Світлани Орел за участю керівників структурних підрозділів   селищної ради, старост, депутатів, керівників організацій та установ, представники бізнесу та громадськості селища 1 липня проведено засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Драбівської громади на період до 2027  року. Із презентацією основних напрямів розвитку громади виступив начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого апарату Драбівської селищної ради Ігор Жук.

В ході засідання були обговорені актуальні питання розробки Стратегії громади та визначені основні напрями розвитку Драбівської громади на період до 2027 року.