Вітання з днем Національної поліції України

  • 658

Фото без описуФото без опису

Шановні працівники Національної поліції України,

ветерани служби в правоохоронних органах!

 

Щиро вітаємо вас з професійним святом!

 

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно важливою, важкою та ризикованою, але й надзвичайно почесною справою – із забезпеченням  безпеки і порядку в нашій державі. Ваша щоденна бездоганна служба, ваш професіоналізм і відповідальність, ваші малі і великі перемоги – це тверда гарантія безпеки держави і кожного громадянина.

Ви не лише захищаєте життя, здоров'я, права і свободи громадян України, протидієте злочинності, боротися із правопорушеннями, забезпечуєте громадську безпеку та порядок, а  саме головне – вселяєте в людей віру в неминучість і незворотність реформ, у силу Української держави,   здатної себе захистити.

Сьогодні період проведення реформ і змін у нашій державі міцно асоціюється з новою українською поліцією. І ми розуміємо, наскільки важко зберегти відповідність високій планці очікувань людей від поліції, враховуючи всі труднощі, ризики професії, загрози для життя і здоров'я. Адже рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності її діяльності.

Бажаємо всім правоохоронцям міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та затишку, успіхів у службі  заради побудови процвітаючої країни, вільної від корупції, де люди пишатимуться високим званням  громадянина України.

Найкращі побажання вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі вашого нелегкого обов’язку перед державою.

Нехай Господь береже вас та ваші родини!

 

З повагою,

 

Драбівський селищний голова   Світлана  ОРЕЛ, депутатський корпус, виконавчий комітет селищної ради