Відбулося засідання тимчасової комісії

  • 464

 

23 червня 2021 року розпорядженням голови Драбівської селищної ради Світлани Орел створено тимчасову комісію з контролю та перевірки виконання робіт на об'єкті: «Школа смт.Драбів-будівництво (ІІ пусковий комплекс)» за адресою: вул.Центральна, 27 в смт.Драбів Черкаської області». До складу комісії ввійшли посадові особи виконавчого комітету селищної ради, відділу освіти та представники громадськості селища. Своє бажання працювати в цій комісії виявив голова Золотоніської районної ради Борис Євмина.

5 липня відбулося перше засідання комісії. «Мрії стають реальністю!» - такими словами розпочав засідання тимчасової комісії з контролю та перевірки виконання робіт на об'єкті: «Школа смт.Драбів-будівництво (ІІ пусковий комплекс)» за адресою: вул.Центральна, 27 в смт.Драбів Черкаської області» заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Драбівської селищної ради Зореслав Рудченко: «8 червня цього року розпочалися підготовчі будівельні роботи з будівництва спортивного і актових залів у Драбівському НВК».

Станом на сьогодні проведено демонтаж бетонних елементів фундаменту до заданої відмітки, проводиться виготовлення металевого каркасу конструкцій підвалу та елементів армопоясу. Усі роботи виконуються згідно з графіком.

Будівництво ІІ пускового комплексу стало можливим завдяки  впровадженню програми Президента #ВеликеБудівництво. Фінансування проводиться з державного бюджету в розмірі  20466550 грн. та за рахунок співфінансування - з місцевого бюджету виділено 2312000 грн.